Ανακατασκευή - συντήρηση ιστοσελίδων

Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας απαιτεί συνεχή προσοχή και ενημέρωση, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι τακτικές αναβαθμίσεις των πρόσθετων εργαλείων και του πυρήνα του WordPress διασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδα σας παραμένει ασφαλής από επιθέσεις και ευάλωτα σημεία. Επιπλέον, οι αναβαθμίσεις βελτιώνουν την απόδοση και προσθέτουν νέες δυνατότητες που μπορούν να ενισχύσουν την εμπειρία του χρήστη. Με την επιλογή ενός ειδικού για τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζετε ότι θα λαμβάνετε την κατάλληλη εμπειρογνωμοσύνη και υποστήριξη που απαιτείται για να διατηρείτε το site σας σε άριστη κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη του περιεχομένου και της επιχείρησής σας, ενώ εμείς φροντίζουμε για την τεχνική πλευρά. Κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική, και η συνεχής συντήρηση και αναβάθμιση είναι κρίσιμα στοιχεία που συμβάλλουν στην επιτυχία της στον ψηφιακό κόσμο. Επιλέγοντας εμάς, επιλέγετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα φροντίσει για την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζοντας την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας θα συνεχίσει να λειτουργεί άψογα και να προσελκύει νέους πελάτες. Μην αφήσετε την τεχνολογία να σας κρατά πίσω – αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να πάρετε το προβάδισμα στον ανταγωνισμό. Κρατήστε την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη, ασφαλή και αποδοτική, επιλέγοντας την εμπειρία και την αφοσίωσή μας στην επιτυχία σας.

Επαγγελματίες συνεργάτες
Βέλτιστο αποτέλεσμα
σωστή εμφάνιση παντού

σχέδια συνεργασίας

Update

όποτε μας χρειάζεστε
Περιλαμβάνει
50
00 φορά
  • Συντηρούμε το website σου κάνοντας όλα τα απαραίτητα updates
  • ενημερώνουμε τις τιμές του καταλύματος σου ή των υπηρεσιών σου

Ετήσια συνδρομή

Αφήστε τα όλα πάνω μας
250
00 /έτος
  • Παρακολουθούμε και φροντίζουμε την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας σας
  • ενημερώνουμε το περιεχόμενο της όποτε θέλετε
  • ενημερώνουμε την εμφάνιση της ώστε να είναι πάντα φρέσκια και ελκυστική
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

e-shop

ενημέρωση προϊόντων/Υπηρεσιών
περιλαμβάνει
5
00 /προϊόν
  • καταχώρηση προϊόντος
  • περιγραφή προϊόντων
  • παραλαγές προϊόντων

άστο πάνω μας

Η συντήρηση και η διαχείριση ενός site είναι μια πολύωρη και αρκετά κουραστική διαδικασία εάν δεν είσαι γνώστης του αντικειμένου.
Η αναβάθμιση των νέων εκδόσεων πρόσθετων εργαλειών και του πυρήνα του WordPress είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας.
Κράτησε ενημερωμένο το site σου και εξασφάλισε την σωστή και ομαλή λειτουργία του.