μάθετε
WordPress και Joomla

Γιατί να μάθω;

Η εκμάθηση της κατασκευής ιστοσελίδων αποτελεί μια πολύτιμη δεξιότητα στον σύγχρονο κόσμο, όπου η ψηφιακή παρουσία είναι κρίσιμη για την επιτυχία σε πολλούς τομείς.
Πρώτον, η ικανότητα να δημιουργείς ιστοσελίδες επιτρέπει την άμεση και δημιουργική έκφραση των ιδεών σου στο διαδίκτυο.
Δεύτερον, προσφέρει τη δυνατότητα για αυτοαπασχόληση και ελεύθερη εργασία, καθώς οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές ιστοσελίδων είναι πολύ ζητούμενοι.
Τρίτον, η κατανόηση του πώς λειτουργούν οι ιστοσελίδες μπορεί να βελτιώσει τις γενικές τεχνολογικές σου δεξιότητες, κάτι που είναι ωφέλιμο σε πολλές εργασίες και βιομηχανίες.
Επιπλέον, η κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να είναι μια πνευματικά προκλητική διαδικασία που συνδυάζει τη λογική και τη δημιουργικότητα, προσφέροντας μια αίσθηση επίτευξης κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα έργο.
Τέλος, η δυνατότητα εργασίας από το σπίτι ή από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.
Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που η εκμάθηση της κατασκευής ιστοσελίδων είναι μια επένδυση που αξίζει να γίνει.

Πόσο θα μου κοστίσει;

Αυτό εξαρτάται από σας και το επίπεδο ικανότητας χρήσης υπολογιστή και προγραμμάτων γραφείου όπως για παράδειγμα το MS Word.

Το κόστος κάθε 2ωρης συνεδρίας ένας προς ένα είναι 30 Ευρώ + ΦΠΑ.

Πρέπει να γνωρίζω το Office;

Το ιδανικό είναι να γνωρίζετε πως να γράψετε ένα κείμενο στον υπολογιστή. Θα σας χρειαστεί στην σύνταξη και ανάρτηση του περιεχομένου. 
Αν όμως δεν γνωρίζετε, μην ανησυχείτε, και αυτό μπορούμε να σας το μάθουμε.

 

“Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει Δεν θέλω”

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος