ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Web Hosting

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φιλοξενίας, όπως η κοινόχρηστη φιλοξενία, η αποκλειστική φιλοξενία, η φιλοξενία VPS και η φιλοξενία cloud, που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα πόρων και ευελιξίας.

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον καταλληλότερη αλλά και συνάμα οικονομικότερη υπηρεσία!

Web Hosting

τι είναι...

Εάν θέλετε να αποκτήσετε έναν ιστότοπο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε και τη φιλοξενία ιστοσελίδων.
Ένας ιστότοπος περιέχει μια συλλογή ιστοσελίδων και μπορεί να αναφέρεται ως αρχεία υπολογιστή που συνήθως περιέχουν αρχεία κειμένου και εικόνες. Αυτά τα αρχεία θα πρέπει να αποθηκευτούν σε έναν υπερυπολογιστή μαζί με σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο. Αυτοί οι υπολογιστές ονομάζονται διακομιστές. Όλα τα αρχεία σας θα μπουν στους διακομιστές.
Οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αυτοί που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες. Είναι η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι υπεύθυνη να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας. Οι διακομιστές που περιέχουν τα αρχεία βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία που ονομάζεται κέντρο δεδομένων. Ένα κέντρο δεδομένων έχει τη μορφή ενός δωματίου ή ενός κτιρίου. Είναι εδώ όπου παρέχεται γρήγορη σύνδεση Διαδικτύου με διακομιστές. Παρέχει επίσης ασφάλεια εισόδου, πυροπροστασία, εφεδρικό ηλεκτρικό ρεύμα κ.λπ.
Πρέπει να καταλάβει κανείς ότι ένας διακομιστής διαφέρει αρκετά από έναν προσωπικό υπολογιστή. Ένας προσωπικός υπολογιστής μπορεί να έχει 1 επεξεργαστή, 1 μονάδα σκληρού δίσκου και 1 τροφοδοτικό, αλλά ένας ισχυρός διακομιστής συνήθως έχει 2 ή περισσότερους επεξεργαστές. Αυτό διευκολύνει τον διακομιστή να λειτουργεί ταχύτερα και να επεξεργάζεται περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα. Επομένως, οι ιστότοποι φιλοξενούνται πάντα σε διακομιστές και όχι σε προσωπικούς υπολογιστές.

Δεν χρειάζεται να επενδύσετε τεράστια χρήματα σε τεχνικά ζητήματα για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε την υποδομή φιλοξενίας Ιστού σας.
Σε έναν παραδοσιακό λογαριασμό φιλοξενίας, θα σας επιτρέπεται να φιλοξενείτε μόνο 1 domain ανά λογαριασμό φιλοξενίας. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί σπατάλη των χρημάτων σας, επειδή τις περισσότερες φορές δεν θα χρησιμοποιείτε περισσότερο από το 10% του δεδομένου χώρου στο δίσκο και του εύρους ζώνης σας. Αυτό θα συμβεί γιατί οι λογαριασμοί φιλοξενίας σήμερα συνήθως διαθέτουν πολύ μεγάλο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Θα είναι άδικο να συνεχίσετε να πληρώνετε περισσότερα για περισσότερους τομείς όταν έχετε αρκετό χώρο στο δίσκο.
Πρέπει λοιπόν να πω ότι το μέλλον της φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να σχετίζεται με τη φιλοξενία πολλαπλών τομέων. Χρησιμοποιώντας τη φιλοξενία πολλαπλών τομέων, στην πραγματικότητα κάνετε πλήρη χρήση του χώρου και του εύρους ζώνης στον δίσκο σας.

Στη σημερινή εποχή, το πιο κοινό επίπεδο φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η κοινή φιλοξενία ή η λεγόμενη «εικονική φιλοξενία». Με βάση την ταχύτητα του διακομιστή, μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα περισσότερες από 1000 ιστοσελίδες χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες που χρησιμοποιούν τον ίδιο διακομιστή θα μοιράζονται τους ίδιους πόρους από αυτόν. Παράδειγμα: χώρος στο δίσκο, εύρος ζώνης, μνήμη κ.λπ. Αυτή η τεχνική καθιστά προσιτή τη φιλοξενία, επειδή καταλήγετε να πληρώνετε μόνο ένα μέρος της χρέωσης διακομιστή αντί για ολόκληρο τον διακομιστή.
Υπολογίζεται ότι πάνω από το 95% των ιστοσελίδων του Διαδικτύου φιλοξενούνται συνήθως σε περιβάλλον κοινόχρηστης φιλοξενίας.
Υπάρχει επίσης μια άλλη έννοια του αποκαλούμενου «αποκλειστικού διακομιστή» όπου μπορείτε να επιλέξετε να νοικιάσετε ολόκληρο τον διακομιστή για δική σας χρήση.
Επίσης, υπάρχουν φορές που μπορείτε να μοιραστείτε έναν διακομιστή με έναν άλλο χρήστη και αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε έναν ημι-αποκλειστικό διακομιστή.
Στην περίπτωση μιας διαχειριζόμενης φιλοξενίας, η οποία ονομάζεται επίσης αποκλειστική φιλοξενία, θα νοικιάσετε τον διακομιστή από τον κεντρικό υπολογιστή. Δεν είστε ο ιδιοκτήτης του διακομιστή. Αν επιλέξετε να αγοράσετε έναν διακομιστή αντί να τον νοικιάσετε, τότε θα πρέπει να τον τοποθετήσετε σε ένα κέντρο δεδομένων.
Όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων σας.

Προτάσεις ανάλογα των αναγκών σας

Possibilities

Endless Layouts

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan.

Possibilities

Endless Layouts

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan.

Possibilities

Endless Layouts

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan.